perjantai 13. maaliskuuta 2015

"Hei kaipaatko koskaan sitä tunnetta"

2015-03-13 06.31.11 1
Silloin kun koleat, sateiset, loskaiset, pimeät tammikuiset iltapäivät tässä samassa paikassa tuntui aivan toiselta todellisuudelta.

No niin, ihmiset ja epäihmiset.
Tänään on perjantai ja 13. perjantai(En ajanut rekan alle eikä meteoriitti tippunut päähäni(vaikka kaikkein tärkeimmät sanat ovatkin vielä sanomatta.)), tasan kaksi viikkoa synttäreihin!! Voi minua raukkaa, kuinka ihminen voikaan olla näin innoissaan omista syntymäpäivistään?! Joka vuosi vanhetaan mutta vain kerran elämässä täysi-ikäistytään, okei?

Aurinko on paistanut niin paljon, että tuntuu kuin se yrittäisi hyvittää pitkää poissaoloaan. Tuntuu ehkä inhottavalta istua koulussa ja jäädä paitsi siitä keskipäivän maailmanmenosta mutta on se kuitenkin ihastuttavaa, kun aamulla aurinko paistaa bussiin niin, että mieleen muistuu ne kaukaiset kesäaamut, kun aurinko nousi jo ennen viittä aamulla. Tai kun iltapäivällä tuntuu jo kylmyys mutta aurinko yrittää vielä vähän lämmittää. Ja taas se kivanoloinen ihminen siinä niin. Hassua.

Mitä sitä tekisikään, jos ei saisi olla kokemassa näitä vuodenaikoja ja niiden vaihteluja. Tajusin koirien kanssa kävelyllä ollessani, kuinka innoissani aina olen, kun uusi vuodenaika tekee tuloaan ja kaikki muuttuu ja saa nähdä ja kokea ne kaikki muutokset ympärillä. Se on ihan hirvittävän jännittävää ja mielenkiintoista. Mietin, tottuuko siihen ikinä. Kenties vanhetessa. En tiedä.
2015-03-12 09.50.31 1
(Avokadoista tulee jollain tapaa paremman makuisia jääkaapissa.)

Asioita:
Psykologia on kivaa, kun oppii asioita kehityksestä, oivaltaa ne samat asiat itsessäkin ja ymmärtää itseään ja ehkä muitakin taas vähäsen paremmin. (On se kyllä muutenkin kivaa.)
Väsymys oli aamulla melkein ylitsepääsemätöntä mutta tänään on kuitenkin ollut hurjan kiva päivä.
Jos asuisin yksin, eläisin varmaan banaanilla, ruisleivällä ja avokadolla, teellä, nuudelilla ja suklaalla.
Miten ajatella lampaan sisäelinten tutkiminen ja leikkely ruuanlaittona, kun ruoaksi tarkoitettu raaka lihakin saa jo kuvotuksen valtaan?
Oikeasti mulla on ehkä maailman paras iskä. Ja äiti.
Viikonloppu on ennusteiden mukaan täynnä aurinkoa, elämä hymyilee, onnellisuuden kuvaaminen asteikolla 1-10 ei tänään edes riitä asteikoksi.
2015-03-13 06.31.32 1 2015-03-12 09.51.30 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana