tiistai 10. maaliskuuta 2015

"minäkin kuulin aamulla kolibrin"

Eilen luin Ronja ryövärintytärtä, join teetä ja söin kaurakeksejä.
Kuvan idea oli kuitenkin auringonvalo, mikäs muukaan.
2015-03-10 08.00.40 1
Ollaan jo reilusti voiton puolella, melkein jo voittajana maalissa, kun teoriakoe menee läpi ja virheitä on vain yksi. (Haukoin henkeäni siellä kopissa ja sitten olinkin yhtä hymyä ja ajo-opettaja oli ylpeä.)

Vaikka tänään iltapäivällä oli kuin maailmanlopun enteet kävellessäni ulkona tuulen humistessa korvissa ja lennättäessä hiekkapölyä(ja hiuksia ja hametta) korkealle ilmaan joka puolella ja taivaan näyttäessä luonnottoman kirkkaalta tummine pilvineen ja vaikka myöhemmin tihkusade kasteli ja kylmetti sormet ja varmaan luuytimetkin ja vaikka koeviikkoja ei osata laittaa alkamaan opiskelijoille edullisella tavalla, hymyilytti hirveästi ja tuntui edelleen keväiseltä ja iloiselta.

Kesä kun on oikeasti niin lähellä, etten voi käsittääkään. Tahtoisin kesäsuunnitelmia. Muilla tuntuu olevan jo kaikenlaista. Mutta yhtä hyvin voi olla ilman suurempia suunnitelmiakin, enhän minä mistään suunnitelmista niin pitänytkään. Kesäsuunnitelmat voisi ehkä kuitenkin olla kiva juttu. Pelottaa, että jään jostakin hyvästä paitsi tai että jään liian yksin. Toisaalta viime kesästäkin tuli ikimuistoinen, vaikka elelinkin suurimmaksi osaksi spontaanisti päivä kerrallaan.

Herääminen kello 5:20 sattuu mutta pian aikaiset auringonnousutkin ovat täällä.

Tämän päivän sana: riemuidiootti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana