sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää... diudiu

Maiu: Jiii, ulkona sataa taas lunta ja voi tätä onnen määrää. Ihanaa kun tulee sellaset jättimegakinokset ja muutenkin paljon paljon lunta.
Tää viikko meni paljon hitaammin verrattuna edellisiin viikkoihin ja sain tällä viikolla ne kolme koetta mitkä oli viime viikolla ja niistä kaikista tuli tosi pelottavasti 9½. Eli ihan jees tai siis tosi jees.
Tää viikonloppu on menny sitten tosi mukaisan rennosti. Perjantaina duunailin kaks tuntia takapihalle koirille koirapolkuja, lol. Mutta kun ne oikeesti tykkää vaellella ja hajustella niissä. 
Oon myös ihan koukussa siihen kirjaan ja oon lukenu ja lukenu. Ja eilen käytiin vähän kyläilemässä ja sain parit joululahjat sieltä. Eli toivomani LOL-lapaset. Whoaa, täyttä rakkautta! *-* Ja sain siis kahet, mutta niissä toisissa on erilainen se reuna. (Nägyy tosa kuvassa.) Ja sitten sain sellaisen ylisöpön Kuppikakut-kirjan ja innostuin siitä ihan täysin enkä malta odottaa, että pääsen kohta tekemään niitä! Heh, ja ekaa kertaa on sellanen fiilis, että haluu leipoo sen takia, että voi tehä jotain hienoo ja hyvää eikä vaan sen takia, että vois mässätä jotain nopeesti hutastua...
IMG_3082m
IMG_3099m
Tänään sitten innostuin jatkamaan villapaitaa Pinolle, jonka alotin jo reilu kuukausi sitten ja voi vitsi, että siitä tulee ihana värikäs lörtsäily villapaita, joka ei edes sovellu ulkokäyttöön ^^,
Nyt olis enää jäljellä tasan viikko koulua ja sitten olis se kauan odotettu ihana joululoma ja joulu! Mä niin rakastan pakastan joulua, mutta se menee aina liian nopeesti ohi...  Möh. Hehe, ja tänä jouluna on sitten elämäni ensimmäinen tekokuusi himassa. Toi oli aika random, mutta loppuun vielä tylsän perjantai-iltapäivän kuvatuotos:
IMG_3000m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana