torstai 13. joulukuuta 2012

Opettajat ruotuun, kiitoos!

Terveppä vaan täs kirjottelee Linda. Eipä oo nyt hirveesti tullu kirjoteltua mut jotain kummiski! Miten olis jos toi lumen tulo jo loppuis? Sit kun se vielä sataa silleen viistossa suoraan naamaan ja aina tulee sieltä suunnasta minne mä olen menossa-.- Noh eipä nyt kuitenkaan tehä tästä mitään valitustekstiä (tai miten sen nyt ottaa)!
Tulin tänään äitiltä, joten myöhästyin äikän tunnilta jonkun vartin ehkä mutta onneks mun ihana äikänopettaja ei laittanut sinne hemmetin wilmaan mitään:)
Kävin muutes perjantaina sellossa siskoseni kanssa ja tuli siinä sitten skipattua musiikintunti, mutta kysynpä vaa, että jos niinä päivinä ku on musiikkia joutuisin olee koulussa puol viiteen ja se opettaja ei ikinä kato paikallaolijoita nii miks mennä sinne tunnille?? :D No joo kummiski ni sellosta ostin jotain joululahjoja ja iskä se vaan laittaa rahaa tilille, kiitos siitä<3

  No mutta pitäiskö nyt sitten mennä ihan johonkin aiheeseen? Tässä nyt vois iha yleisesti taas puhuu koulusta ja siitä, että kohta alkaa loma! Oikeesti ajastuki siitä saa mut nyt hymyilemään. Tajusin tossa, että mullahan on huomenna ruotsin sanakoe O.o hups.
  Sit huomiseks pitäis keksiä äikän mielipidekirjoitukseen joku aihe! Haluisin oikeesti kijottaa jostain mulle merkittävästä, että Maijun kanssa just pohdittiin, et esim. siitä miten opettajien pitäis osata oikeesti joustaa! Kelaa nyt kun ne voi vaan sanoa, että oho unohdin teidät kokeet kotiin tai, että en ehtinytkään tarkistaa teidän kirjotelmia täks päiväks? No anteeks vaan, mutta oli mullakin aamulla kiire ja piti munkin eilen tehdä viiden eri aineen läksyt. Meijän oppilaiden pitäis tehdä opettajille sellanen wilma minne merkattais aina, että opettaja Mauno: unohti tänään kokeet kotiin ja selvittämätön myöhästyminen tunnilta!
  Luulis nyt, että opettajatkin on silleen siviilissä ihan oikeita ihmisiä tai jotain sinnepäin? Kun mulla on ihan oikeesti parempaakin tekemistä. Motivaatiotakin olis enemmän jos tiiän, että sain vaan neljä tehtävää himaan. Mutta eeei, kun niitä on ihan pakko laitaa ainakin ne maagiset 13! Kyllä, ihan meidän oppilaiden kiusaksi. Mulla tulee aina sellanen fiilis, että hohho sä olet jo tuhoon tuomittu, kun opet välillä sanoo, että: otetaampas vielä tää tehtävä, kun se on niin hauska. wtf ihan oikeesti?! Se on kuule munkin päivän kohokohta, kun saan selville, että asuuko Ville punaisessa, sinisessä vai keltaisessa talossa! Joo saa nähä, voin sitten laittaa sen tänne, jos onnistun saamaan jotain viisasta aikaiseks.
  No niin nyt tän homman vielä kruunaa se, että äiti juuri facebookissa viestitti että wilmassa oli merkattu tänään myöhätyminen, vaikka niin ehdin jo kehua! Halleluja opettajat olette mahtavia!!

 Nyt vois vielä lisätä jotain "viisaita" kuvia tänne, että ei olis ihan niin tylsä postaus:D

Miten olis, jos nyt tulis kesä? :))))))
Talvinen maisema meidän ikkunasta äitiltä. Jes (y) 
Onneks kohta alkaa loma, kun kissoillakin on nähtävästi ollu niin rankkaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana