lauantai 16. helmikuuta 2013

Sekavan postauksen otsikko

 
Maiu: Vihdoin hiihtoloma, jeii. Eilen oltiin koulun kanssa kattomassa vanhojen tansseja ja oli tosi jännä ajatella, että fuu, kaks vuotta, ni sit mäki pääsen tanssimaan. Ja Linda pääsee jo vuoden päästä.
Mulla on muuten ihanasti loman jälkeen heti tiistaina ja torstaina pari koetta, että kiitos tästä. Mikäs siinä lomalla lukiessa? -.-
Mulla on nyt ihan hirmusesti kuvia, ku siirsin ne kännykästä koneelle, ni tein niistä komeet kollaasit, koska kollaasit on paljon kivemmat ja helpommat, jos on liikaa kuvia ja sillai uknow.
Daukki
Peili on kiva juttu, kun kokeisiin lukeminen ei kiinnosta. Rakastan myös kauniin rentoja asuvalintojani ja toi piski jumittaa taustalla -kuva osaa olla niin koominen. Mä en kuitenkaan ymmärrä miksi ittensä kuvaaminen peilistä on muka niin mukaisaa?! Mutta ei ole ensimmäinen kerta, kun en ymmärrä itteäni.
lollero
Tästä voi nähdä miten kiva paikka koulu voi olla: Kuviksen päättötyö, joka osaa olla maailman mielikuvitukseton, niiku ihan oikeasti. Joku hitsin vuosikalenteri mistä yritän säätää jotain niin hienoa. En oo mistään kulmasta taiteellinen. Ja sitten yksinkertaisesti säälittävin ja naurettavin kässän päättötyö. Okei, väsään jotain hitsin tyynyjä mihin keksin ommella käsin mega paljon yksityiskohtia. Ylisöpö pinkki lanka innosti mua yhellä tunnilla, mutta lopputulos sai mut raivon partaalle. Naurakaa.
947294950
Lindalla hengailu on jees. Datis kuva on jo parin viikon takaa, mutta Töppö seisoo sylissäni -kuvan ikuistin tiistaina. Siinä se vaan jumitti, ihana. Tähän viikkoon sisältyi myös mourun kanssa laskiaispullien syömistä, ahkiomäkeä piiitkästä aikaa, perus lörtsäilyä ja kesäsuunnitelmien fiilistelyä.
Oon myös ylpeä itestäni, ku tällä viikolla kävin kaks kertaa hiihtämässä. Huuu, olin jo unohtanu kuinka mahtii hiihtäminen on, vaikka tunnen itteni edelleen tosi kämäseks. Molemmilla kerroilla tuli hiihdettyä tuo 6km. Aika vähän, muttaku reitti alkaa kyllästyttää, ku se on niin lyhkänen...
Screenshot_2013-02-14-12-04-45
59749303
Loppuun vielä eilinen loma alkoi -fiilistely. Tulin himaan ja vaihdoin nui liian rennot vaatteet päälle ja olin ihan fiiliksissä. Peili on taas niin baras ja koirat säätää ja sormet on hyväää. Tilasin ton paidan h&m:sta, mut se on vähän liian iso, ni en viiti käyttää sitä koulussa, pöh.
Nyt meikä lähtee meneee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana