torstai 21. helmikuuta 2013

Rullaten rauhassa rauhaton mieli.

Maiu: Rullaan-biisi on mulle melkeen kuin joku addiktio. Se on vaan niin jees ja kunnon hyvän mielen biisi ettei mitään rajaa. Antaa sen olla sellanen.
Mutta miksi loman pitää tuntua niin lyhyeltä? Ihan älytöntä. Eiku ei, ei se oo vielä edes loppumassa, ni en edes puhu siitä.
Ollaan äitin kanssa käyty hiihtämässä kahtena päivänä 8km lenkki ja on ollu tosi mukaisaa, koska osaan mä sittenki hiihtää. Turhaan nössöilin. Lenkin varrella oli tänään hupaisa päivän piristys. Nimittäin eilen joku oli sauvalla piirtänyt hymiön ladun viereen. Olin mukava ihminen ja piirsin viereen toisen. Tänään siihen oli ilmestynyt kaksi lisää ja tuli tosi huvittunut fiilis. Iloisia ihmisiä ladulla. (: Olin sitten hauska ja kirjotin LOL ja yksi hymiö lisää. Pakko päästä huomenna hiihtämään ja näkemään onko hassuja ihmisiä ollut lisää liikenteessä.
Kuva0152
Tiistaina sain vihdoin suojakuoret, mitkä veli tilas eBaysta. Mut meikä feilas oikeen urakalla. Kahet mahdit pallo-kuoret oli Samsung galaxy s3 minille. Lol, tunsin itseni äärimmäisen tyhmäksi. :D Mutta ei se mitään, sain tavallaan jo myytyä ne. Itse kuitenkin sain tajuttoman komeen Game boy-suojakuoren ja sitten pinkin jutskan mihin saa sitten kortit kätevästi. Niin, ja vielä niitä näytön suojakalvoja. Nyt on kännykkä hyvin suojassa ja turvassa. Kerkesin jo yhtenä yönä näkemään painajaista, että mun kännykkä tippui ja se meni katki. D: Se oli oikeesti tosi ahdistava, koska se tuntui niin todelta...
biöjnlvuy
Loppuun vielä oikein ihanan teennäinen kuva kahdesta asiasta mitkä ovat yhdistettynä pelkkää ihanuutta.
IMG_4757m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana