sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Apinarääpäle & minä

IMG_4721m
Tuntuu niin huolettomalta, vaikka onkin miljoona asiaa kalenterissa ja mielessä ja seinillä, ja vaikka päivät tällä viikolla toistivatkin itseään maanantaista torstaihin(Paitsi että torstaina oli sietämätön ahdistus(koska siis tiedättehän, kun tulee niitä hetkiä, jolloin tuntuu, että vuorokaudessa ei tunnit vain riitä?))

Tänään kävin äänestämässä. Se oli hurjan jännittävää. Tuntui, että tein oikeasti jotakin tärkeää. Aluksi ajattelin, että ehdokkaan valitseminen olisi täysi mahdottomuus, mutta ei se sitten ollutkaan, kun vaihtoehdot rajautuvat lopulta yhden puolueen naisiin.
Täysi-ikäisyys on kivaa.

Odotan hirveästi lämpimiä kevätsäitä. Ihaninta on, kun ei joudu yksin heräämään kaihdinten välistä tuleviin auringonsäteisiin. Kesäfiilis tulee jo pelkästään siitä, kun ikkunasta kuuluu myöhäiset huudot ja mopon äänet.

Tahtoisin hirveästi pukeutua nättiin mekkoon, laittautua nätiksi ja päästä juhliin.
Eilen kävin pitkästä aikaa juoksemassa uusissa vanhoissa maisemissa ja voi kuinka se oli ihanaa, hymyilytti. Tekisi mieli ostaa ruusuja. Sunnuntaikuvailut pienen muurahaisleijonan kanssa on kivoja.
IMG_4741m

2 kommenttia:

  1. Sulla on söpö muurahaisleijona :3
    Tätä lukiessa tuli juuri sellainen nättiin mekkoon pukeutuva kevätkesävalofiilis, ihan vain kauniista sanoista ja taustoista jotenkin, hymyilen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, se on tollanen hassu ihmeellinen elävä!
      Ja ihanaa jos ilo tarttuu muihinkin!! Tämä vuodenaika tekee ihmeitä. ♥

      (41 päivää kesälomaan!!!)

      Poista

olet ihana