tiistai 5. tammikuuta 2016

"Minua ei kiinnosta se mitä näen vaan se mitä ajattelen!"

Oma elämänkulku raivostuttaa. Yhtenä hetkenä aurinko saa tuntumaan kaiken mahdolliselta ja toisena hetkenä se on vain kiusankappale, joka pakottaa jäämään sängynpohjalle. Itken ja itken enkä niistä ja lopulta saan päänsäryn ja itken vielä vähän lisää sen takia. Ajattelen, että voisin alkaa laskea tunteja koulunalkuun, ja itkettää se sellainenkin ajatus.
2016-01-02 04.08.22 1
Joulu otti minut lämpimään syleilyynsä ja piti huolta. Kaikki tuntui niin turvalliselta ja koko maailma ympärilläni oli huoleton. Se jätti vähän liian nopeasti yksin. Vuoden vaihtuminen esti nukkumasta ja tuntui epätoivoiselta. Eilen otin pikkukoiran viereeni nukkumaan. Sillä oli oma peitto.

Kaikki tuntuu niin hirvittävän mahdottomalta, kun päivien merkitys on vain aamupala ja nukkumaanmeno. Saan ehkä koulukirjat ja -paperit nenäni eteen vain sen takia, että voisin viskoa ne pari tuntia myöhemmin lattialle. (Matikka on rauhoittanut.) Luulen, ettei suurin tavoitteeni ole enää nätit arvosanat ylioppilastodistuksessa, vaan se, että selviän niistä lukemattomista ahdistuksen täyteisistä päivistä, jolloin yritän pitää itseni kasassa ja saada oman mielen edes sen verran järjestykseen, että opiskelu sujuisi edes joinain päivinä.
2016-01-05 06.06.22 1
Olen miettinyt tätä vuotta ja tullut siihen lopputulokseen, että tämä vuosi on ehkä tuntemattomin ja ennalta-arvaamattomin ikinä. Tiedän vain sen, että täytän 19, ja se hirvittää. Voisin pysyä mielelläni 18-vuotiaana. Tiedän myös sen, että mulla loppuu lukio ja mulla olisi hirveän pelottavat kirjotukset edessä. Tiedän, että aion suorittaa autokoulun viimeisen vaiheen ja tiedän, että aion pitää tärkeistä ihmisistä ja ihmissuhteista kiinni entistä tiukemmin. Tiedän, että aion hakea opiskelemaan. Kaikki muu on yhtä suurta kysymysmerkkiä ja voisi luulla, että se olisi ehkä rauhoittavaa mutta oikeasti kauhistuttaa, mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Tuntuu, että tämä vuosi tulee vaatimaan minulta hirveästi. Tuntuu, että pitäisi yrittää olla ahdistumatta siitä, koska kaikki menee kuitenkin omalla painollaan. Oikeasti.
2016-01-04 09.49.50 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana