tiistai 31. joulukuuta 2013

2013 (eli mielikuvituksellinen otsikko)

Pieni kurkistus mun vuoteen 2013. ~Ahdistava.

Tammikuu
tammiquu
Tein ja söin kuppikakkuja laittoman paljon. Ostin kännykän huuto.netistä. Oli kylmä ja kuuntelin liikaa reggaeta. Sulkeuduin omaan huoneeseen.

Helmikuu
helmiquu
Koirien kanssa tuli lenkkeltyä paljon järven jäällä. Hiihdin ja nautin talvesta, mutta stressasin koulua ja samalla olin tuntematta mitään.

Maaliskuu
maalisquu
Maaliskuu eli synttärit!! Oli huikeet kaks päivää. Myös herkkulakko, true koulupanostus ja luultavasti yleinen hyvä olo kuului maaliskuuhun.

Huhtikuu
huhtiquuKevät antoi enemmän elonmerkkejä. Sain silmälasit ja leikkasin lyhyet hiukset. Huhtikuu on aika pimennossa, en tiedä miksi.

Toukokuu
toukoquu
Toukokuu oli ihaninta, mutta myös kamalinta. Ostin fisun, suoritin vuoden ensimmäiset mökkeilyt, tein peruskoulun viimeiset kokeet, jonka jälkeen nautin aivan hillittömästi keväästä, eloon heräävästä luonnosta ja liikunnasta. Kuvailin tosi paljon. Päässä pyöri hirveästi ajatuksia ja tajusin asioita ja ne pilasi yleistä hyvää oloa mitä lähemmäksi lomaa tultiin.

Kesäkuu
kesäquu
Peruskoulu ohi ja kesäloma edessä. Yksinäistä yksinäistä yksinäistä ja pahaa oloa. Hiukset lyheni entisestään ja kaikki tuntui olevan pilalla. Näin kerran kamusia, söin hyvää ruokaa ja luin p.a.l.j.o.n. Kesäkuun pelasti ehkä pieni reissu mourun kanssa Poriin. Oli mahtavuutta siellä. xD

Heinäkuu
heinäquu Mieli pelkkää sekasortoa. Koiran laiska lörtsäily-kuva kuvaa hyvin omaakin mielentilaa ja tekemisiä. Pimeys tuli iltaisin aina vain aikasemmin. Benji-hyppy oli kuitenkin sanoinkuvailemattoman huikeaa.

Elokuu
elokuu
Elokuusta ei mitään muuta muistikuvaa kuin aivan tajuton väsymys ja stressi lukion aloittamisen suhteen. Oli kamalaa. Yksi kuvaussessio sentään mourun kanssa lämpimässä elokuisessa iltapäivässä.

Syyskuu
nosyyskuu
Ensimmäinen koeviikko jännä. Olin viikon yksin kotona ja kaikki oli sekavaa. Väsymys oli edelleen julmaa. Mouru.

Lokakuu
lokaquuu
Syysloma. Elämä tuntui jo vähän helpommalta. Harrastin eristäytymistä, mutta näin Elinan ja kävin pari kertaa Helsingissä.

Marraskuu
marrasquu
Koulua ja koeviikko. Kuvailua ja enemmän talvista kuin joulukuussa. Joulufiilistelyä ja yleistä mukavaa ja ei-niin-mukavaa.


Joulukuu on täällä blogissa ihan tässä näin ja siitä nyt on turha kertoilla, kun en ole vielä tänne muutenkaan päivitellyt näistä viimeisistä päivistä.
Ei mulla muuta.

4 kommenttia:

  1. voi apua kuka oot sinä soma olento jonka parhaimmistoblogeihin mun toinen blogi on eksynyt? ihan hassua saa kai sanoa kiitos, kun aiheutit paljon yöhymyilyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaisaa että luon edes vähäsen hyvää oloa olemassaolollani! ^_^

      Sun blogisi on ihana.

      Poista
  2. Hihi! :D Aivan mahtava nimi blogillasi! Ihanan erilainen, hauska ja huomionkiinnittävä <3 Love it!


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista

olet ihana