sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Uus rakkaus, hiusten värjäily ja ruoka on jees

Maiu: Käytiinpä eilen hakemassa se mun kännykkä, ku lähettiin sieltä veljen syndeiltä. Voi vitsi, hymyilytti koko illan, ku olin vihdoin saannut sen itelleni ja nyt se on kokonaan mun. Ja megatyytyväisyys siitä, että sain ostettua käytetyn, joka oli reilusti yli sata euroa halvempi, ku ihan uus, mut silti se toimii kuin uus ja on muutenkin ihan moitteeton. Paitsi takakannen yks M-kirjain (miks just M D:) on kulunut, mikä ei haittaa ollenkaan, ku ei sitä tarvii edes kattoo. Ja sit siin on takuutaki vielä jäljellä ainaki vuoden verran. (Y)
IMG_4413c
IMG_4373c
IMG_4348c
IMG_4343c
Ja tossa nuita kuppikakkuja mitkä tein veljelle ja toi keskimmäinen oli tarkotettu sille, koska siin oli superisti voikreemiä, hehee. Ja tos oli niiku suklaa- ja sitruunakuppikakkuja. Oli hyviä, vaikkakin suklaiset oli vähän överisuklaisia.
Nyt aamupäivällä värjäsin hiukset, koska se juurikasvu oli yksinkertaisesti ärsyttävä. Ja siitäki napsin niin hemaisevan kuvan, että ei mitään rajaa. Ja päällä vielä niin hitsin komee värjäykseen erikoistunut huppari:
IMG_4392c
Sitten väri ja...
IMG_4409c
...hemaisevan kaunis lopputulos:
IMG_4430c
Koska sormi on selvästikin hyvää ja märät hiukset näyttää rasvasilta. Äiti sano ettei se punanen enää kuulemma näy sieltä läpi, mut musta tuntuu, että parin pesun jälkeen se sieltä taas paistaa läpi, mur. Ne on näitä hetkiä, ku kaduttaa että piti mennä se syksyn päähän pitso -punanen värjäämään pois. No ei voi midää.

Loppuun vielä lisää ruokakuvia, koska äitin kaa rakastuttiin tollasiin isoihin ruokasiin salaatteihin missä on kaikkee hyvää mukana. Omenaa, mangoa, viinirypäleitä, kikherneitä, vuohenjuustoa... Omomm, tehtiin eilen, ni oli pakko tehä tänäänki. Eka on tunafisu salaatti ja toinen perus kana.
IMG_4350c
IMG_4454c
Nyt tähän loppuun ei tuu huomenna on maanantai -valitusta, vaan tällai ihanasti, että jee vielä on sunnuntai ja kohta koirien kanssa taas jäälle lenkille ja elämä on ihanaa. Okei, aika teennäinen, mut iha sama. Meikä kiittää ja kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana