tiistai 19. maaliskuuta 2013

Vanha uusi aloitus

Siinä kävi nyt näin, että Lindan innostus lopahti ja itseäni alkoi vanhan ulkoasun olemus ahdistamaan. Aika vähäpätöinen selitys, mutta niin se menee. Koko ulkoasu vaikutti niin teennäiseltä ja halvalta. Liian massan mukana menevä. Ei se miellyttänyt silmää ollenkaan.
Päätin siis ihan suoraan tehdä siitä omannäköiseni. En tiedä miksi, mutta musta vain vetää puoleensa. Ehkä synkkyys kuvaa osittain omaa sielunelämää. Pessimistisyys ja yleinen tylsyys tuo heti synkän mielikuvan mieleen. Näin on hyvä.

Nimestä sen verran, että se nyt kuvaa juuri sopivasti blogin sisältöä. Liian sekavia ajatuksia tekstiksi kirjoitettuna. Kuvat saavat olla mitä ovat ja tulevat olemaan. Mutta sen lupaan, että kännykkäkuvat saavat olla historiaa. Vihaan itseäni, jos jaan huonoja kuvia, kun kunnon kamera on olemassa hyviä kuvia varten.

Blogin osoite saa pysyä samana. Se saa olla muistutuksena ja hämmennyksenä siitä, kuinka me Lindan kanssa yhdessä tätä aloimme kirjoittamaan, ja mitä turhaan alkaa yleensäkään uutta blogia luomaan. Tästä on taas hyvä jatkaa ja toivottavasti vieläpä hyvin tietoisena siitä, että miten.
IMG_4926m
IMG_4944m
Nyt on ollut jo pidemmän aikaa tosi hyvä fiilis ja viime viikonloppu kruunasi tuskallisen kolmen viikon luku-urakan. Lauantaina käytiin Ikeassa, ja cittarista löytyi aivan tajuttoman ihana kevättakki, jonka oikea hinta oli 80 euroa, mutta se oli alennuksessa 40 euroa ja kassalla saatiin siitä vielä 10 euroa alennusta, kun siitä katkesi nappi, ja takki oli siis ainoa sitä kokoa. Kotona korjattiin se varanapilla ja kaikki oli taas hyvin.

IMG_5067c
Iltapäivällä iskä tuli mut hakemaan ja lähdettiin iskän ja tämän naisystävän kanssa katsomaan Hartwall Areenalle Cirque du Soleilin Alegria näytöstä. Ihan tajuttoman taidokasta porukkaa ja koko esitys oli tosi hieno ja näyttävä. Samalla myös todettiin, että silmälasit voisi olla mun tulevat toverit. En vain yksinkertaisesti näe kunnolla, joten äiti kävi varaamassa tänään optikolle ajan. Harmi sinänsä, mutta mun mielestä silmälasit voisi olla kuitenkin ihan kivat mulla.
Sunnuntaina veli perheineen tuli käymään ja, no, jos siitä kiinnostaa lukea, voi käydä vilkaisemassa postauksen koirablogin puolella click.

Nyt alan valmistautumaan henkisesti ja fyysisesti Lindan saapumiseen, mikä tapahtuu varmaan ihan kohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana