torstai 21. maaliskuuta 2013

Vihaa vähemmän ja rakasta lisää

Aika on mennyt aivan tajuttoman nopeasti. 24 päivää sitten alotettiin Lindan kanssa herkkulakko ja nyt se on ihan kohta ohi. Tää viikko on mennyt niin nopeasti, etten voi edes käsittää. Tuntuu, että vasta eilen oli sunnuntai. Mutta huomenna on jo perjantai. Mitä ihmettä oikeesti? Missä vaiheessa tää aika alkaa rullaamaan hitaammin?

Tänään on ollut kiva päivä, taas. Aamu oli mukavan rento. Kun herää aikasin ja menee myöhään kouluun, kerkee tekemään vaikka mitä hassua. Esimerkiksi koirien kanssa aamulenkin jäisillä teillä peläten liian komeaa kaatumista, syödä rauhassa aamupalan, puhua koomaisena mesessä veljen kanssa ja todeta, ettei koko mese olekaan kuollut ja kuvailla itseään ja todeta miten jäinen osaa kameran edessä ollakaan.
Päivästä teki kivan myös kirppiksellä pyörähtäminen, koska olen selvästi voittamassa pelkoa kirpputoreja kohtaan. Hyvä minä.
IMG_5192m
IMG_5172m
IMG_5173m
Kuvailin myös aamulla noita uusia juttuja mitä viime viikonloppuna ostettiin Ikeasta. Vihdoin sain rakkaus-koirat seinälle sopiviin kehyksiin, mutta kaksi piskiä vielä puuttuu. Lamppu oli pakko ostaa, koska se oli niin halpa... Osaan hämmästyttää itseäni.

Porukat lähtee nyt viikonloppuna Lappiin ja voi tätä mun onnen määrääni. Viikko koirien kanssa yksin kotona on kyllä tosi kiva juttu. Synttäritkin on siinä samalla, ni voidaan ihan rauhassa Lindan kanssa pitää meidän perinteiset pikku mässäilyt. Oi voi, ehkä mä vain alan valmistautumaan nukkumaanmenoon. Silloin aamu tulee nopeammin eli herkkulakkokin loppuu nopeammin.
IMG_5186m
IMG_5181m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana