tiistai 16. huhtikuuta 2013

Vaikutusvaltaset ajelee katujyril

Muih, mulla on ollut nyt tosi positiivinen mieliala pari päivää ja se on kiva juttu. Mikään ei oikein näytä eikä tunnu epätoivoiselta, kun kouluakin on jäljellä enää seitsemän viikkoa, whoaa. Paitsi tuo lumien sulaminen näyttää kyllä aika epätoivoiselta, mutta onneksi on sade. :)
Haettiin Lindan kanssa skobat sittenkin vasta eilen ja ollaan taas ihan kuin lapset jouluaattona. Ihan fiiliksissä käytiin tänäänkin ajelemassa. Nolot. Ja oikeastaan vein skoban takasin iskälle, koska se on rikki. Jarruvalo palaa 24/7. No ei nyt koko ajan, mutta se ei lähde pois päältä, kun se on käynnissä.

Mietin tässä eilen miten vaikeaa on joskus sanoa ei. Sitä taipuu ja suostuu ihan yllättäviinkin asioihin, kunhan vain taustalla on pelko yksin jäämisestä tai unohdetuksi tulemisesta. Eihän se saisi mennä niin. "Heikommassa" asemassa voi joutua liian usein pinnistelemään ja tekemään asioita, jotka eivät miellytä itseään. Se vaihtoehto tuntuukin siinä vaiheessa paremmalta, kuin yksin jääminen. Jälkikäteen saattaa sitten tulla surkea fiilis. Sitä pitäisi ymmärtää tehdä oikeanlaisia päätkösiä ja toivoa, että myöhemmin siitä palkitaan. Ja, no, virheistä oppii.

Huomenna on jo keskiviikko ja sen jälkeen on torstai, jolloin perjantai tulee tosi nopeasti. Joo, ja taas on viikonloppu ja sitten maanantai ja niin edelleen kertaa kuusi. Ja kesäloma. On vain pelkkää aikaa. Ei mikään kiire. Lukemista, paljon musiikkia, skobamatka Poriin, mökkeilyä ja festarit. Aika jees.

Yritin kuvata pari kuvaa nörtti-naamastani, mutta ekasta kuvasta voi nähdä miten paljon vaikeampaa kuvailu on aamuisin... Huomatkaa kuitenkin uusi rakkaus-neule kirpparilta, neljä egee. <3

IMG_6067m
IMG_6089m
IMG_6128

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana