sunnuntai 5. toukokuuta 2013

ei oo mitään mihin soittaa

Annoin itselleni palkinnoksi luvan tulla koneelle, kun luin mukamas niin ahkerasti ruotsia. Ovelaa. Mä olen tänään lusmuillut sisällä niin paljon, että päätä särkee. Ja syönyt mikrobrownieta, joka oli hirveän pahaa. Ja vältellyt ruotsin lukemista, lol.
Eilen oli kiva päivä mökillä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Piski hyppäs lampeen. Ja perjantaikin oli kiva päivä. Kuoletin liian helpon kemian kokeen. Ja ostettiin Lindan kanssa pitkästä aikaa hunajameloni, koska vesimelonit on pettänyt meidät jo liian monta kertaa. Jätskit ostettiin myös. Idioottimaisesta päähänpistosta ajettiin vielä illalla cittariin ja ostettiin skeittilauta. Harjoteltiin koulun pihalla ja mä luovutin. Haluisin lonkun.
Huomenna on taas hitsin kirottu maanantai, vihaan vihaan vihaan. Liikassa jotain jalkapalloa, äly hoi! Ja ruotsin koe, vihaan sitäkin. Joo, ja vihaan tätä ulkoasua taas. 
Nauran, kun yhtäkkiä mikään ei olekaan hyvä.

Elokuun biisi siksi, että olen hidas ja tulen taas jäljessä. Okei, innostuin vasta tällä viikolla, kun otin asioista vähäsen selvää ja tajusin Nopsajalan olevan porukassa mukana. Letkeää musiikkia.
IMG_6269c
IMG_6345c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana