tiistai 7. toukokuuta 2013

Sentään katsellaan samaa kuuta

IMG_6385m
IMG_6399m
IMG_6416m
IMG_6402m
IMG_6430m
Eilen oli kiva päivä. Vaikka oli maanantai. Kirottu maanantai ja mä pidin siitä päivästä. Kuoletin taas yhden kokeen lisää ja käytiin Lindan kanssa ostamassa jätskit ja rullailtiin pitkin kylää. Ja oli lämmin. Ihan oikeasti lämmin. Tuuliki oli lämmin. Joo, mutta vesi oli kylmää ja kaaduin tosi ikävästi. Ihmiset ovat myös tylsiä, kun eivät halua opettaa meitä skeittaamaan.
Torstaina mä saan ihan oman laudan, koska veljen vanha skede. Muistan kun olin ihan vaahtosammutin ja istuskelin sen laudan päällä rullaillen edestakaisin pihakivetyksellä. Siitä on yli kymmenen vuotta ja mä muistan sen. Aika hassua.

Huomenna materialismionnellisuutta, koska Samyang 8/3.5 pääsee uuteen kotiin. Vihdoin fisu mitä on tullut odotettua liian kauan.
Toivon että nää onnellisia päiviä tuottavat ilmat jatkuisi, mutta pahalta näyttää torstai ja perjantai. Se on joku syklonin eturintama, mikä pitää muistaa vähän tarkemmin huomisessa kokeessa.

2 kommenttia:

  1. Haha oli kyl kiva päivä! Noista kuvista vois jopa ajatella, että me voidaan oikeesti jopa oppia skeittaamaan!:D Ainiin ja ihanat koirulit viime postauksessa <3
    T: I think you know who I am

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jou mouruseni, oli tosi kivaa, niin kuin tänäänkin. <3 Joku tsiigaa kuitenki kuvia ja aattelee, että ollaan ihan pro porukkaa! :D Juuri näin.

      Poista

olet ihana