keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Näin maailma makaa meidän mallillaan

IMG_6874m
Kuoletin nyt lopulta vihdoin ja viimein peruskoulun viimesen kokeen ja voi tätä onnen määrää, ei tarvitse tehdä enää mitään. Okei, vähän läksyjä, mutta ei se haittaa. Se on oikeesti tappotahti, että kaksi koetta per viikko liian monta viikkoa putkeen, mutta onneks mä en kuollut, vähän vain otin siipeeni.
Lukioon menemisestä on tullut taas vähän enemmän jännäkakan arvoinen asia, mutta onneksi on mouruseni. Vaikka en ikinä annakaan sitä aprillipilaa anteeksi.
Nyt voin alkaa valmistautumaan kesälomaan, kyllä, ja tehdä kaikkea kivaa mitä ikinä keksiikään. Voi ottaa skoban alle ja hurauttaa iskälle milloin vain, käydä kiertelemässä kirppiksiä, alkaa taas juoksemaan ja lihaskuntoilemaan, alkaa nauttimaan viimeisistä odotetuista viikonlopuista, jatkaa kirjan lukemista, nauttia kevätsäästä ja -luonnosta ja ihan mitä vain. Oi, nyt vasta tajusin kuinka oikeasti rakastankaan tätä fiilistä! Riemuidiotismi.

Viikonloppu näyttää sään puolesta vähän surkealta, mutta piristys tulee materialismionnellisuudesta, koska äitin kanssa shoppailemaan, lol, miten vihaankin tota sanaa. No, kaupoille, ostoksille. Ja äiti on myös ihan paras, koska se oli ostanut mulle parit korvikset, jotka ovat täyttä rakkautta. <3
En malta odottaa että Elokuun uusi levy ilmestyy, koska olenhan nyt ihan true Elokuu-fani. Onneksi osasin olla vielä vähän hidas ja vasta eilen löysin tuon Ota omena-biisin youtuben ihmemaailmasta ja nyt kaikki on aika hilpeetä.
IMG_6880m
IMG_6883m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olet ihana